Двери Белоруссии Ungheni


Astăzi există o mare oportunitate de a cumpăra uși în Ungheni. Ușile - cartea de vizită a apartamentului, deci la alegerea lor trebuie sa va atirnati responsabil. Primul lucru carui trebuie să-i acordați atenție este producătorului. Magazinul nostru comercializează produse fabricate de compania Dveri Belorussii (Ungheni). Acestea sunt uși de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Cea de-a doua întrebare importantă la care ar trebui să răspundem imediat este - ce tip de uși aveți nevoie. Magazinul nostru de uși din Ungheni oferă o gama variata: interioare, exterioare, cu destinație specială, feronerie. De asemenea, avem o mare varietate de materiale. Acestea pot fi usi din lemn masiv natural, cu furnir, eco-furnir, usi exterioare metalice.


Ce tip de usi sa alegeti?


Vă sfătuim, sa alegeti usile în funcție de nevoile incaperii. De exemplu, pentru apartamente mici ușile glisante ar fi cele mai potrivite. Astfel de modele sunt în sortimentul magazinului nostru. Pentru încăperi mari, ușile standarde balansate pe balamale vor fi cea mai bună soluție. Cu ajutorul lor, va fi posibilă crearea unei atmosfere de solemnitate, aceasta va fi o soluție ideală pentru camere largi și livinguri.


Pentru camere decorate în stil clasic, produsele potrivite ar fi cele din lemn masiv de pin, stejar. Acestea vor favoriza crearea unei atmosfere de confort și placere. De asemenea, trebuie să decideți dacă doriți o ușă cu panza infundata sau aveți nevoie de inserții decorative. Pentru dormitoare în acest caz, este mai bine să alegeți produse cu o pânză infundata, dar pentru camera de zi sau living ar fi potrivite uși cu inserții de sticlă.


Caracteristicile de calitate a usilor?


Pe linga exteriorul atragator, usile trebuie sa raspunda unui numar de criterii.


Din ele fac partre:

  • Izolația fonică bună, izolația termică, rezistență la lovituri (vandalizare).
  • Durabilitate.
  • Siguranța si factorul ecologic.
  • Funcționalitate.
  • Rezistență la efractie,lacate bune (pentru ușile exterioare).


Toate aceste calități sunt încorporate în produsele pe care le oferim. Acest lucru îl puteți verifica singur. Dacă vă decideți să procurați ușile exterioare Ungheni, vă vom ajuta cu mare plăcere.


In sus