icon_3.png   Luarea masurarilor


este o etapă importantă pentru cumpărarea sau instalarea ușilor. Dacă doriți sa luati singuri măsurile, amintiți-vă că costul unei greșeli poate fi mare. Din măsurării neprofesionale, instalarea ușii dintr-un proces ușor și rapid riscă să se treaca într-o perioadă îndelungată și complicata, cel mai important, într-una costisitoare.


De aceea, vă recomandăm sa lasti acest proces pentru profesioniști. Astfel, toate erorile posibile asociate lucrărilor de inginerie sunt excluse.


De asemenea, prezența măsurătorului nostru la instalație vă va permite să obțineți sfaturi privind marimile, tipul de deschidere, caracteristicile de instalare etc.


Cost:

  • - Măsurarea pentru uși de interior la Chișinău - 150 lei
  • - Măsurarea pentru uși de exterior la Chișinău - 150 lei
  • - Măsurarea în alte orașe din Moldova,se precizeaza în saloanele companiei sau prin telefon in saloanele noastre.


*costul măsurarilor este indicat până la 10 usi. La mai mult de 10 usi, costul este negociat separat.

SOLICITAREA MESTERULUI PENTRU MASURARI

 

  


icon_2.png    Montarea usilor


este etapa finală in procesul reparatiei și se efectuează după executarea tuturor lucrărilor umede și a pardoselilor, pereții unde vor fi instalate ușile trebuie aduse la nivelul "0", vopsit și lipit tapetul.

Este important! O ușă instalată incorect va fi o sursă de curenți, iar unghiul greșit între perete si cutie va conduce, în cele din urmă, la slăbirea acesteia. În acest caz, va trebui să comandați o ușă nouă și să începeți totul de la inceput.


Pentru a evita acest lucru, și pentru a vă economisi propriul timp și resursele materiale, vă recomandăm să utilizați serviciul de instalare, meșteri cu experiență și calificați. Maeștrii vor face instalarea în timpul coordonat cu dvs.


După finalizarea instalării ușii, clientului i se acordă o garanție de instalare de 12 luni.


Cost:

  • - Instalarea unei uși de interior Chișinău - de la 550 de lei
  • - Instalarea ușilor ascunse în Chișinău de la - de la 1000 lei
  • - Instalarea unei uși de intrare Chișinău - de la 800 de lei
  • - Instalarea în alte orașe din Moldova, specificați în saloanele companiei sau prin telefonul saloanelor noastre.In sus