Cum să încorporați lacatele în ușa interioară

1218
Как-врезать-замок-в-межкомнатную-дверь

Cum să incorporezi un lacat într-o ușă interioară. Un lacat este, fără îndoială, un element important al ușii , deci montarea unei încuietori într-o ușă interioară ar trebui făcută conform tuturor regulilor. Dacă nu știți cum să incorporati un lacat în ușa interioară, este mai bine să apelați la ajutorul instalatorului. Dar dacă decideți să o faceți singur, atunci ar trebui să studiați problema montarii lacatelor.


Alegem lacat pentru usa


Înainte de a cumpăra un lacat, trebuie să decideți de ce tip aveti nevoie. Deoarece de acest parametru va depinde instalărea și funcționarea ulterioară. Lacatul poate fi cu sau fără mâner. Un alt tip este cu zăvor. Acest tip de încuietoare se află pe mânerul ușii.


Instrumente necesare pentru incorporarea lacatelor


Instalarea lacatului în ușa interioară desinestatator începe cu pregătirea instrumentelor potrivite pentru lucrul dat.


Unelte necesare:


  • Lacatul (broasca).
  • Sfredel electric.
  • Perforator sau burghiu.
  • Dalte.
  • Creion, conducător.
  • Ruleta.
  • Cuțitì.
  • Fierastrau, șurubelniță.
  • Ciocan.


Etapele montarii lacatelo


În prima etapă, pentru a ușura munca, este necesar să scoateți ușa de pe balamale și să o puneți pe o suprafață plană.


Apoi, folositi o riglă și o ruleta pentru a măsura înălțimea la care va fi localizată broasca. Mărcile trebuie să fie puse din partea de jos și de sus a ușii cu un creion. Obțineți un dreptunghi.


Găuriți fără grabă, așezând încuietoarea pe foaia de ușă. Este important să alegeți diametrul burghiului, acesta ar trebui să fie egal cu grosimea lacatului.


Apoi, folosind o daltă, conturați zona plată și exactă a dimensiunii lacatului. În locul unde se află mânerul ușii, trebuie să creați o nișă. Acest lucru trebuie făcut cu grijă.


A treia etapă este amenajarea lacatului. Dacă totul se potrivește, lacatul trebuie fixat cu șuruburi autoportante. Ele sunt introduse în spațiu, care ar trebui să se facă în avans cu o șurubelniță.


A patra etapă - instalarea finală a lacatului în ușa de interior. În etapa finală trebuie să puneți mânerele și să puneti usa inapoi pe balamale.


În cazul în care mânerele sunt libere, sunt necesare fixări speciale pentru ele. Când blocajul este montat pe ușă, trebuie să evidențiați locația limbii de blocare, pentru a determina punctul de intrare. Rezultatele măsurătorilor trebuie să fie transferate în mufa ușii. Apoi, se fac găurile pentru limbă cu dimensiunea dorită, cu o daltă. Când toate lucrările pregătitoare sunt finalizate, trebuie să fixați ușa cu șuruburi.


Acum știți cum să puneți încuietoarea în ușa interioară. Acesta este un proces simplu, dar necesită pregătire.

Distribuie

Inapoi la lista

In sus